16 mai 2017

Spații comerciale și de birouri, pentru afacerea ta

Rivendelle Residence îți pune la dispoziție spații comerciale în incinta complexului, unde îți poți deschide propriul business, care să contribuie la dezvoltarea cartierului rezidențial.

Complexul Rivendelle Residence a fost conceput cu gândul la optimizarea cât mai eficientă a spațiului privat, dar și al celui comun. De la apartamentele spațioase și luminoase, la parcul din spatele clădirilor și al biroului administrativ pus la dispoziție, toate facilitățile sunt create pentru oferirea unui mediu cât mai placut și relaxant pentru locuit, în care ai timp să te bucuri de ce contează cel mai mult pentru tine.

Dorim să formăm o comunitate în jurul acestui complex, motiv pentru care la parterul celor două corpuri de clădire am pus la dispoziție pentru vânzare 4 spații în suprafață utilă de aproximativ 100 mp fiecare. Acestea pot găzdui mici business-uri precum o patiserie, o cafenea, o curațatorie textilă sau un salon de înfrumusețare, care să vină în întâmpinarea nevoilor celor ce locuiesc aici sau pot fi folosite ca și sedii de birouri (avocatură, cabinet psihologic, birou notarial etc.).

Cei exigenți, care apreciază calitatea și confortul în egală măsură, vor fi plăcut surprinși de ușurința cu care își poți lăsa lucrurile la curățat atunci când se întorc acasă după o zi plină, de comoditatea cu care pot să savureze o cafea înainte de muncă sau să ia o gustare seara, în incinta propriei locuințe.

Dacă vezi un potențial loc de a-ți dezvolta business-ul aici, contactează-ne la 0799 000 597 pentru mai multe detalii despre aceste spații sau vizitează-ne direct la adresa noastră, pe Strada Costructorilor 16 din Timișoara.