Recepție cu personal disponibil zilnic, până la ora 22:00
Curățătorie chimică, corespondență la domiciliu și alte servicii la cerere
Personal amabil, servicii rapide și la îndemână
CONCIERGE

Recepție cu personal disponibil zilnic, până la ora 22:00, pentru servicii la cerere.

SIGURANȚĂ ȘI PROTECȚIE

Complexul este monitorizat cu ajutorul camerelor de supraveghere.

FINISAJE PERSONALIZATE

Poți alege un design interior prestabilit, realizat de profesioniști.

PARC ALĂTURAT

900 m² de spațiu verde pentru relaxare și activități diverse.

Grijă pentru casa și familia ta

Am creat Rivendelle pentru ca tu să beneficiezi de confortul și siguranța pe care le meriți. Bucură-te de o locuință modernă, plină de personalitate.

 

Accesibilitate

Clădirile sunt dotate cu ascensoare la care accesul se poate face atât din incinta imobilului, cât și din parcarea subterană. Rampele de acces amenajate facilitează deplasarea persoanelor cu dizabilități.

 

Siguranță și protecție

Siguranța ta și a bunurilor tale este un aspect important pentru noi. De aceea, complexul Rivendelle este monitorizat în permanență cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Finisaje personalizate

Știm că îți dorești un apartament care să poarte amprenta personalității tale, de aceea lucrăm cu experți în domeniu, partenerii noștri Werk MB Construct și Ezzo Design.

 

Recepție

Ai la dispoziție un birou administrativ unde poți solicita o gamă largă de facilități cu acces rapid, precum curățătorie chimică, corespondență la domiciliu sau alte servicii la cerere.

Amplasare

Complexul este localizat în vecinătatea unor puncte-cheie din oraș, precum Iulius Mall, Pădurea Verde și hypermarketuri, având acces rapid la mijloace de transport în comun.

 

Economisirea energiei

Datorită arhitecturii sustenabile, parcarea subterană și exteriorul clădirii sunt prevăzute cu corpuri de iluminat de tip LED, care permit un consum redus de energie, protejând mediul înconjurător.

Valoare adăugată

Rivendelle este un complex rezidențial premium, adaptat unui stil de viață modern. De la construcție și finisaje, până la multitudinea de facilități oferite, toate reprezintă grija noastră pentru confort.

 

Raport calitate-preț

Întregul pachet de servicii și facilități este disponibil la prețul pieței. Ne dorim ca Rivendelle să reprezinte îmbinarea perfectă între calitate și accesibilitate, un vis împlinit pentru familia ta.