Devotament pentru excelență

Tot ceea ce construim derivă din dorința de a oferi clienților noștri servicii de cea mai bună calitate.

Din dorința de a ridica standardele pe piața imobiliară din vestul țării, am propus noi concepte de proiecte industriale și civile, realizate după cerințele stilului de viață actual. Am decis să integrăm experiența și cunoștințele noastre într-un proiect care să cuprindă aceste servicii sub un singur nume. Așa a luat naștere Vox Property Group – dezvoltator imobiliar de top din Timișoara.

Printre colaboratorii Werk Property Group se regăsesc cei mai buni experți în domeniile complementare dezvoltării proiectelor imobiliare, de la planificare urbanistică, la construcția propriu-zisă, până la finisaje și amenajări interioare.

Calitate premium în domeniul construcțiilor

Rivendelle Residence este un proiect dezvoltat în colaborare cu partenerii noștri, Werk MB Construct  companie prestigioasă în domeniul construcțiilor civile. Societatea este specializată în realizarea lucrărilor de construcții, antrepriză generală, structuri din beton-armat, finisaje (exterioare și interioare), reabilitări ale clădirilor existente, confecții metalice cu materiale și tehnologii moderne care corespund standardelor de calitate impuse în executarea construcțiilor industriale și civile.

Design interior prestabilit, realizat de profesioniști

Designul interior este realizat de către Ezzo Design. Arta, funcționalitatea, creația și profesionalismul sunt caracteristicile pe care echipa Ezzo Design le îmbină cu experiența, pentru a oferi cele mai bune soluții de amenajări ambientale. Atelierul de creație Ezzo asigură soluții complete de amenajări interioare, de la concept până la recepția lucrării, construind spații unice, cu personalitate.