Am creat Rivendelle pentru ca tu să te bucuri de confortul și siguranța pe care le meriți

Prin acest proiect unic în Timișoara, ne-am propus să ridicăm standardele serviciilor pe care le oferă un complex rezidențial.

Pentru că, de multe ori, serviciile oferite determină cererea, am dezvoltat proiectul Rivendelle Residence. Am creat un complex rezidențial rafinat, unic în Timișoara, care întrunește toate calitățile pe care trebuie să le aibă o locuință situată într-un oraș dinamic. Avem convingerea că a locui în condiții adecvate stilului de viață actual poate fi la îndemâna oricui, iar o locuință cu stil și personalitate nu trebuie să fie un vis nerealizabil. Dăruirea întregii echipe și calitatea serviciilor oferite reprezintă cartea noastră de vizită.

Conceptul din spatele acestui proiect împletește dedicarea și experiența, din dorința de a oferi viitoarelor familii din comunitatea Rivendelle servicii de cea mai bună calitate, alături de facilitățile necesare unei locuințe moderne. Toate cele nouă tipuri de apartamente sunt special concepute pentru a corespunde celor mai diverse nevoi și preferințe, astfel încât să-l poți alege pe cel care ți se potrivește și să-l numești cu drag „acasă”.

Pentru cei care au nevoie de un strop de inspirație pentru a da viață locuinței mult visate, atelierul de creație Ezzo a conceput trei tipuri diferite de design interior, care reflectă stilul urban actual. Astfel, poți alege cum va arăta apartamentul tău până la cele mai mici detalii, fără bătăi de cap sau timp pierdut. Te vei îndrăgosti de tipurile de design propuse de experți în domeniu, pentru trei stiluri diferite: Lorien, Rohan și Eriador.

Detalii tehnice

Amplasament: Str. Constructorilor 16, Timișoara
Suprafața terenului: 3.456 mp
Număr total de apartamente: 60
Tipuri de apartamente: cu o cameră, cu o cameră și 1/2, cu două camere, cu trei camere
Locuri de parcare: 55 la subsol (acces pe bază de card), 38 la nivelul terenului
Boxe în subsol: 26

Câștigă un partener de încredere

Pentru noi, o familie fericită este întotdeauna cel mai de preț rezultat. Ne dorim ca fiecare membru al comunității Rivendelle să găsească aici locuința ideală, care-i îndeplinește întocmai nevoile. Și nu uita, atunci când pornești la drum alături de noi, vei avea mereu un partener de încredere.

Vezi apartamente