15 februarie 2017

Apartamente de 5 stele în Timișoara

Achiziția unei locuințe este un pas important în viața fiecăruia. Află care sunt cele mai importante 5 motive pentru care un apartament în Rivendelle Residence este alegerea inteligentă și profită de oferta pe care ți-am pregătit-o!

Apartamente spațioase, cu baia mobilată inclusă în preț

Complexul Rivendelle Residence te întâmpină cu apartamente realizate după cele mai înalte standarde de calitate și gândite pentru a îndeplini toate nevoile tale de confort. În plus, la orice tip de apartament contractat, îți oferim baia complet mobilată și utilată, cadou de casă nouă!

Fiecare baie este echipată cu gresie și faianță (în trei stiluri prestabilite de design), obiecte sanitare și mobilier.

Spațiu adecvat. Lumină naturală. Finisaje de calitate.

Ținem la timpul prețios petrecut acasă cu cei dragi și ne dorim ca și tu să te bucuri în fiecare zi de acest lucru. Știm că lumina naturală influențează starea de spirit, iar un spațiu generos, bine delimitat, oferă multiple posibilități de decorare, precum și o libertate mai mare de mișcare.

Toate materialele folosite sunt achiziționate de la firnizori premium, cu vechime pe piață. Ne dorim să îți oferim o experiență de 5 stele care să dureze, iar investiția în noua ta locuință să îți depășească așteptările.

Flexibilitatea alegerii finanțării

Suntem deschiși să îți oferim cea mai avantajoasă opțiune pentru planurile tale de viitor; tocmai de aceea, poți alege orice bancă pentru programul de finanțare. Dacă alegi ca partener financiar banca ING pentru achiziția unui apartament în Rivendelle, îți oferim evaluarea apartamentului gratuit!

Detalii care fac diferența

Pe lângă toate aceste beneficii, Rivendelle îți pune la dispoziție o recepție de tip concierge, unde poți solicita zilnic diverse servicii, iar în imediata apropiere ai un parc amenajat, pentru momente de relaxare în aer liber cu cei dragi.

Proiect finalizat și intabulat

Rivendelle Residence este finalizat și intabulat, ceea ce înseamnă că te poți muta în cel mai scurt timp în noul apartament. Iar dacă încă nu te-ai decis, te așteptăm să îți prezentăm apatamentele disponibile și cele 3 tipuri de amenajări interioare.

Vino să vezi cu ochii tăi complexul rezidențial Rivendelle de pe Strada Constructorilor numărul 16 din Timișoara!

Programează acum o vizită la telefon +40 799 000 597.